You are more attractive to me if you smell good.

Hade ingenting att göra igår så jag passade på att ta bild på mina parfymer och tänkte göra ett inlägg om det! Enjoy!
1. Vera Wang Princess parfymen fick jag i födelsedagspresent och jag hade önskat mig den jättelänge. Ibland gick jag in på t ex kicks och gick rakt in och luktade och tittade på den. Den luktar så otrooligt gott! Älskar kronan också. :)
2. Marc Jacobs DAISY köpte jag när jag var i London i slutet av december 2011 och den är ganska liten men man fick med en "refill" flaska som man kan fylla på den lilla med, ganska smart faktiskt! Jag tycker att den här parfymen luktar suuuuuupergott men det som är lite tråkigt är att det är väldigt många (som jag känner iaf) som har den här parfymen så det blir inte så mycket en "signaturparfym" om ni fattar vad jag menar. Men doften är det inget fel på! :)
3. Gilly Hicks Velvet Cassia är egentligen en body splash men jag har med den här ändå. Skillnaden mellan body splash och parfym är att body splashen är inte lika stark och man kan ta mer av den medan parfym tar man 1-3 sprut och luktar mycket. Denna köpte jag iaf sammtidigt som DAISY i London och den luktar jättegott och den använder jag ganska ofta! :)
4. DKNY Fresh Blossom tycker jag luktar gott och så, brukar ha den i min nessesair eller väska eftersom den är väldigt liten. Men det tycker jag är bra för om den är för stor kanske man tröttnar på den! Jag tycker det är bättre att ha några små istället för en stor så kan man byta emellan! :)

5. Tommy Hilfiger Tommy Girl är en parfym som jag nyligen fick av min syssling. Den luktar gott men den är inte en favorit, jag gillar mer sommriga dofter som blommor etc men den här luktar lite annorlunda, men gott alltså. :)
Jag tycker att det är jätteviktigt att man luktar gott, man vill ju inte stå bredvid/prata med någon som stinker haha.. När jag köper parfymer tänker jag väldigt mycket på utseendet på flaskan, vet inte varför men ska jag köpa en ny parfym måste den lukta gott och ha en fin flaska haha..DESIGN
• Jag har gjort min design helt själv
• Jag gör mina designer (och redigerar bilder) i picmonkey.com samt photoshop!
• Jag gör inte designer till andra (undantag: kompisar)
• Vill du ta del av mina designtips kan du klicka HÄR

FOTOGRAFI
• Jag fotar med en Canon EOS 600D som jag införskaffade i mars 2012
• Det är ©opyright på alla mina bilder (undantag: om jag säger att det är okej)
• Vill du bara se mina fotografier kan du klicka HÄR

ÖVRIGT
• Jag gör gärna via bloglovin' byten, släng bara in en kommentar!
• Elaka kommentarer raderas direkt.
• Kommentera inte "hur mår du idag" liknande kommentarer, det står förmodligen i inlägget och om det inte gör det så är det ingenting jag vill dela med mig av!


Ditt namn ?
Kom ihåg mig?

Mail-adress ? (bara jag ser)

URL/Har du en blogg ?bloglovin
RSS 2.0